AVÍS LEGAL I CONDICIONS D’ÚS

CONDICIONS GENERALS D’ÚS I AVISOS LEGALS CAU FALUGA S.L.

El Lloc web www.coloniarusinol.com (D’ara endavant, el “Lloc web”) és propietat de CAU FALUGA S.L.. D’ara endavant Responsable del Tractament

CAU FALUGA S.L. B65441230, Carretera de Manlleu a La Gleva, km 21 08560 Manlleu (Barcelona). Telfs: 609 372 995 E-mail: hola@coloniarusinol.com

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el  Tom 42216, Foli 10, Fulla B 404358, Inscripció 1

CAU FALUGA S.L. Li dóna la benvinguda i li convida a llegir atentament les Condicions Generals d’Ús d’aquest Lloc web (d’ara endavant “Condicions Generals d’Ús i Avisos legals” que descriuen els termes i condicions que seran aplicables a la seva navegació per aquest, de conformitat amb el que s’estableix en la normativa espanyola d’aplicació. Atès que www.coloniarusinol.com podria modificar en el futur aquestes Condicions d’Ús, li recomanem que les visiti periòdicament per a estar degudament informat dels canvis realitzats.

Amb l’ànim que el Lloc web s’ajusti als criteris de transparència, claredat i senzillesa recomana a l’Usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre les Condicions Generals d’Ús pugui solucionar-la contactant amb www.coloniarusinol.com a través del Telfs.: 609 372 995 o en l’adreça de correu electrònic: hola@coloniarusinol.com

 1. OBJECTE

www.coloniarusinol.com subministra el contingut i els serveis que estan disponibles en el lloc web, amb subjecció a les presents Condicions Generals d’Ús així com la política sobre el tractament de dades personals (d’ara endavant “Informació bàsica sobre protecció de dades”). L’accés a aquest lloc web o la seva utilització en qualsevol forma li atorga la qualificació d’Usuari i implica l’acceptació sense reserves de totes i cadascuna de les presents Condicions d’Ús, reservant-se www.coloniarusinol.com el dret a modificar-les en qualsevol moment. En conseqüència, serà responsabilitat de tot Usuari l’atenta lectura de les Condicions Generals d’Ús vigent en cadascuna de les ocasions que accedeixi a aquest lloc web, per la qual cosa, si aquest no està d’acord amb qualsevol dels mateixos aquí disposats, haurà d’abstenir-se respecte a l’ús del present Lloc web.

Així mateix, queda advertit que, a vegades es podran establir condicions particulars per a la utilització en el lloc web de continguts i/o serveis específics, la utilització d’aquests continguts o serveis implicarà l’acceptació de les condicions particulars en ells especificades.

És important, atesa la recent normativa Europea en Protecció de Dades REGLAMENT UE 2016/679 del PARLAMENT i del CONSELL EUROPEU que intenta preservar la confidencialitat i seguretat de les seves dades personals, Llei orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals, Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic que llegeixi en aquesta o altres pàgines web on vostè deixi les seves dades la Informació Bàsica. També ha de saber, que el fet de deixar les seves dades no atribueix, ni confirma, ni anul·la, ni legitima, ni perfecciona cap vincle contractual amb la nostra empresa.

 1. SERVEIS

 

VISITES I ACTIVITATS

 

*Visita guiada Colònia Rusiñol

Descripció:

Explicarem l’evolució històrica de la colònia tot fent referència a aspectes econòmics, polítics i socials que n’han caracteritzat l’evolució, així com la seva relació amb l’artista modernista Santiago Rusiñol. Visitarem i explicarem bona part del seus racons: els jardins, el Cau Faluga (antiga torre de l’amo), la fàbrica de filatura, la turbina en funcionament, el pis del director, la cooperativa, l’escola, la cantina, els horts i alguns elements ja desapareguts com l’església i els habitatges.

 

*Visita a la Colònia amb teatre

Descripció:

Som als voltants de l’any 1900. La colònia està regentada des de fa anys per la família Rusiñol. Darrerament fa falta molta mà d’obra i arriba gent de molts llocs diferents de l’entorn rural de Manlleu. Al mateix temps, el Cau Faluga, la casa de l’amo de la colònia, acull trobades literàries organitzades per en Santiago Rusiñol, i de personatges del teixit industrial convidats pel seu germà Albert.

 

*Visita Museu + a la Colònia

Descripció:

Al Museu del Ter farem un recorregut vivencial per la història industrial del nostre territori. Antiga maquinària del tèxtil, maquetes, audiovisuals i altres recursos fan de la visita una experiència propera.

A la Colònia Rusiñol explicarem l’evolució històrica de la colònia tot fent referència a aspectes econòmics, polítics i socials que n’han caracteritzat l’evolució, així com la seva relació amb l’artista modernista Santiago Rusiñol.

 

*Vistita Museu + Teatre

Descripció:

Al Museu del Ter farem un recorregut vivencial per la història industrial del nostre territori. Antiga maquinària del tèxtil, maquetes, audiovisuals i altres recursos fan de la visita una experiència propera.

A la Colònia Rusiñol farem una mirada al passat de l’artista Santiago Rusiñol i de l’ambient d’un colònia tèxtil de l’època del 1900.

PREUS A CONSULTAR A LA WEB.

 

GASTRONOMIA

Àpat Temàtic: Aprofiteu la vostra estada a la Colònia

i combineu l’activitat amb un àpat temàtic al mateix recinte.

PREUS A CONSULTAR A LA WEB.

 

TREN TURÍSTIC

Complementeu la vostra activitat, amb un desplaçarem amb un trenet turístic per la vora del riu Ter.

El recorregut és només d’anada entre el Museu del Ter i la colònia Rusiñol.

Només per a grups de més de 15 persones.

PREUS A CONSULTAR A LA WEB.

TOTES LES ACTIVITATS TENEN L’OPCIÓ DE FER RESERVA.

 

A PEU O AMB BICICLETA

Just per davant de la colònia Rusiñol, es troba el recorregut GR-210 on podeu gaudir a peu o amb bicicleta, d’un passeig de fins a 5 km que connecta la Colònia Rusiñol amb Manlleu i Roda de Ter.

Una passejada, apta per a tothom, que ressegueix la riba del riu Ter per descobrir la bellesa natural del riu.

Segons l’època de l’any podreu veure ocells migratoris com el bernat pescaire, l’agró blanc o el corb marí entre d’altres.

ESPAIS PER ESDEVENIMENTS                                                                                                                           

DESCRIPCIÓ

Espai ubicat a planta baixa i ideal per a presentacions o celebracions. Amb tots els serveis i àmplia accessiblitat. Accessos adaptats a minusvalíes i proveïdors.Amb una superficie de 888 m2 té una capacitat per a 500 persones.

SERVEIS

Guardaroba

Lavabos

Zona catering

Calefacció

 

EL TALLER

DESCRIPCIÓ

Espai ubicat a planta baixa amb molta llum natural i accessos adaptats .Amb una superficie de 837 m2 té una capacitat per a 350 persones.

SERVEIS

Entrada amb rampa

Lavabos

Accés eventual per a material

Calefacció

 

EL LABORATORI

DESCRIPCIÓ: Espai ubicat a planta primera amb molta llum natural.

Amb una superficie de 842 m2 té una capacitat per a 100 persones.

 

 

 

SALA 1912

DESCRIPCIÓ: Espai amb caràcter i molta llum, ubicat a segona planta ideal per a presentacions o celebracions.Amb una superficie de 842 m2 té una capacitat per a 100 persones.

 

LES GOLFES

DESCRIPCIÓ: Espai amb molta personalitat ubicat a la primera planta.Amb una superficie de 855 m2 té una capacitat per a 100 persones.

 

JARDINS DE LA FÀBRICA

DESCRIPCIÓ

Espai ideal per a presentacions i celebracions, amb accés al restaurant i a la Filatura.Amb una superficie de 2.900 m2

SERVEIS

Accés directe al restaurant

Accés directe a la Sala La Filatura

 

ESPLANADA DEL CANAL

DESCRIPCIÓ

Espai ubicat a derrera el restaurant i ideal per a presentacions o festes a l’aire lliure.Amb una superficie de 1.690 m2

SERVEIS

Accés directe al restaurant

Accés directe al pàrquing

 

ESPLANADA DEL RIU

DESCRIPCIÓ

Espai ubicat entra la fabrica i el riu Ter.Amb una superficie de 13.420 m2

SERVEIS: Accés directe al pàrquing

 1. PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

L’usuari reconeix i accepta que tots els continguts que es mostren en el lloc web i especialment, dissenys, textos, imatges, logos, icones, botons, programari, noms comercials, marques, o qualssevol dels signes susceptibles d’utilització industrial i/o comercial estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i totes les marques, noms comercials o signes distintius, tots els drets de propietat intel·lectual i industrial, sobre els continguts i/o qualssevol altres elements inserits en la pàgina, són propietat exclusiva de www-coloniarusinol.com i/o tercers, els qui tenen dret exclusiu d’utilitzar-los en el trànsit econòmic. Per tot això l’Usuari es compromet a no reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o qualsevol altra forma de comunicar públicament, transformar o modificar tals continguts mantenint indemne a www.coloniarusinol.com de qualsevol reclamació que es derivi de l’incompliment de tals obligacions. En cap cas l’accés al lloc web implica cap mena de renúncia, transmissió, llicència o cessió total ni parcial d’aquests drets, tret que s’estableixi expressament el contrari. Les presents Condicions Generals d’Ús d’aquest lloc web no confereixen a l’Usuari cap altre tipus de dret d’utilització, explotació, alteració, reproducció, distribució o comunicació pública del Lloc web i/o dels seus continguts diferents dels aquí expressament previstos. Qualsevol altre ús o explotació de qualsevol dels drets estarà subjecte a la prèvia i expressa autorització específicament atorgada a aquest efecte per a www.coloniarusinol.com o el tercer titular dels drets afectats.

Els continguts, textos, fotografies, dissenys, logotips, imatges, programes d’ordinador, codis font i, en general, qualsevol creació intel·lectual existent en aquest lloc, així com el propi lloc en el seu conjunt, com a obra artística multimèdia, estan protegits com a drets d’autor per la legislació en matèria de propietat intel·lectual www.coloniarusinol.com botons de navegació, el codi HTML, els textos, imatges, textures, gràfics i qualsevol altre contingut del Lloc web o, en qualsevol cas, disposa de la corresponent autorització per a la utilització d’aquests elements. El contingut disposat en el Lloc web no podrà ser reproduït ni en tot ni en part, ni transmès, ni registrat per cap sistema de recuperació d’informació, en cap forma ni en cap mitjà, tret que es compti amb l’autorització prèvia, per escrit, de la citada Entitat.

Així mateix, queda prohibit suprimir, eludir o manipular el “copyright” així com els dispositius tècnics de protecció, o qualssevol mecanismes d’informació que poguessin contenir els continguts. L’Usuari d’aquest Lloc web es compromet a respectar els drets enunciats i a evitar qualsevol actuació que pogués perjudicar-los, reservant-se en tot cas a www.coloniarusinol.com l’exercici de quants mitjans o accions legals li corresponguin en defensa dels seus legítims drets de propietat intel·lectual i industrial.

 1. OBLIGACIONS I RESPONSABILITATS DE L’USUARI DEL LLOC WEB

L’Usuari es compromet a:

 1. a) Fer un ús adequat i lícit del Lloc web, així com dels continguts i serveis, de conformitat amb:

(I) la legislació aplicable a cada moment;

(II) les Condicions Generals del Lloc web;

(III) la moral i bons costums generalment acceptades i

(IV) l’ordre públic.

 1. b) Proveir-se de tots els mitjans i requeriments tècnics que es precisin per a accedir al Lloc web.
 2. c) Facilitar informació veraç en emplenar amb les seves dades de caràcter personal els formularis continguts en el Lloc web i a mantenir-los actualitzats en tot moment de manera que respongui, a cada moment, a la situació real de l’Usuari. L’Usuari serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que causi a coloniarusinol.com o a tercers per la informació que faciliti.

No obstant això, el que s’estableix en l’apartat anterior l’Usuari deurà així mateix abstenir-se de:

 1. a) Fer un ús no autoritzat o fraudulent del Lloc web i/o dels continguts amb finalitats o efectes il·lícits, prohibits en les presents Condicions Generals d’Ús, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels serveis o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic.
 2. b) Accedir o intentar accedir a recursos o àrees restringides del Lloc web, sense complir les condicions exigides per a aquest accés.
 3. c) Provocar danys en els sistemes físics o lògics del Lloc web, dels seus proveïdors o de tercers.
 4. d) Introduir o difondre en la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys en els sistemes físics o lògics de www.terrafust.com, dels seus proveïdors o de tercers.
 5. e) Intentar accedir, utilitzar i/o manipular les dades de www.terrafust.com, tercers proveïdors i altres Usuaris.
 6. f) Reproduir o copiar, distribuir, permetre l’accés del públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, tret que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.
 7. g) Suprimir, ocultar o manipular les notes sobre drets de propietat intel·lectual o industrial i altres dades identificatives dels drets de coloniarusinol.com o de tercers incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualssevol mecanismes d’informació que puguin inserir-se en els continguts.
 8. h) Obtenir i intentar obtenir els continguts emprant per a això mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s’hagin posat a la seva disposició a aquest efecte o s’hagin indicat expressament en les pàgines web on es trobin els continguts o, en general, dels quals s’emprin habitualment en Internet per no comportar un risc de mal o inutilització del Lloc web i/o dels continguts.
 9. i) En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a la disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies, enregistraments, programari i, en general, qualsevol classe de material que:

(I)              De qualsevol forma, sigui contrari, menyspreï o atempti contra els drets fonamentals i les llibertats públiques reconegudes constitucionalment, en els Tractats Internacionals i en la resta de la legislació vigent.

(II)             Indueixi, inciti o promogui actuacions delictives, denigratòries, difamatòries, violentes o, en general, contràries a la llei, a la moral, als bons costums generalment acceptades o a l’ordre públic.

(III)            Indueixi, inciti o promogui actuacions, actituds o pensaments discriminatoris per raó de sexe, raça, religió, creences, edat o condició.

(IV)           Incorpori, posi a disposició o permeti accedir a productes, elements, missatges i/o serveis delictius, violents, ofensius, nocius, degradants o, en general, contraris a la llei, a la moral i als bons costums generalment acceptades o a l’ordre públic.

(V)            Indueixi o pugui induir a un estat inacceptable d’ansietat o temor.

(VI)           Indueixi o inciti a involucrar-se en pràctiques perilloses, de risc o nocives per a la salut i l’equilibri psíquic.

(VII)          Es troba protegit per la legislació en matèria de protecció intel·lectual o industrial pertanyent a www.coloniarusinol.com o a tercers sense que hagi estat autoritzat l’ús que es pretengui realitzar.

(VIII)         Sigui contrari a l’honor, a la intimitat personal i familiar o a la pròpia imatge de les persones.

(IX)           Constitueixi qualsevol tipus de publicitat.

(X)            Inclogui qualsevol tipus de virus o programa que impedeixi el normal funcionament del Lloc web.

Si per a accedir a alguns dels serveis i/o continguts del Lloc web, se li proporcionés una contrasenya, s’obliga a usar-la de manera diligent, mantenint-la en tot moment en secret. En conseqüència, serà responsable de la seva adequada custòdia i confidencialitat, comprometent-se a no cedir-la a tercers, de manera temporal o permanent, ni a permetre l’accés als esmentats serveis i/o continguts per part de persones alienes. Igualment, s’obliga a notificar al www.coloniarusinol.com ualsevol fet que pugui suposar un ús indegut de la seva contrasenya, com, a títol enunciatiu, el seu robatori, extraviament o l’accés no autoritzat, amb la finalitat de conducta a la seva immediata cancel·lació. En conseqüència, mentre no efectuï la notificació anterior a www.coloniarusinol.com quedarà eximit de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de l’ús indegut de la seva contrasenya, sent de la seva responsabilitat qualsevol utilització il·lícita dels continguts i/o serveis del Lloc web per qualsevol tercer il·legítim.

Si de manera negligent o dolosa incomplís qualsevol de les obligacions establertes en les presents Condicions Generals d’Ús, respondrà per tots els danys i perjudicis que d’aquest incompliment poguessin derivar-se per a www.coloniarusinol.com

 1. HIPERVINCLES

L’usuari s’obliga a no reproduir de cap manera, ni tan sols mitjançant un enllaç o hipervincle, el Lloc web www.coloniarusinol.com així com cap dels seus continguts, excepte autorització expressa i per escrit.

El Lloc web de www.coloniarusinol.com normalment no inclou enllaços a altres llocs web gestionats per tercers, però si ho fes i a fi de facilitar l’accés de l’Usuari a la informació d’entitats col·laboradores i/o patrocinadores www.coloniarusinol.com no es responsabilitza del contingut d’aquests llocs web, ni se situa en una posició de garant ni/o de part oferent dels serveis i/o informació que es puguin oferir a tercers a través dels enllaços de tercers.

Es concedeix a l’usuari un dret limitat, revocable i no exclusiu a crear enllaços a la pàgina principal del Lloc web exclusivament per a ús privat i no comercial. Els llocs web que incloguin enllaç al nostre Lloc web

 • No podran donar a entendre que coloniarusinol.com recomana aquest lloc web o els seus serveis o productes;
 • No podran falsejar la seva relació amb www.coloniarusinol.comni afirmar que www.coloniarusinol.comha autoritzat tal enllaç, ni incloure marques, denominacions, noms comercials, logotips o altres signes distintius de coloniarusinol.com;
 • No podran incloure continguts que puguin considerar-se de mal gust, obscens, ofensius, controvertits, que incitin a la violència o la discriminació per raó de sexe, raça o religió, contraris a l’ordre públic o il·lícits;
 • No podran enllaçar a cap pàgina del Lloc web diferent de la pàgina principal;
 • Haurà d’enllaçar amb la mateixa adreça del Lloc web, sense permetre que el lloc web que realitzi l’enllaç reprodueixi el Lloc web com a part del seu web o dins d’un dels seus “frames” o crear un “browser” sobre qualsevol de les pàgines del Lloc web. coloniarusinol.com podrà sol·licitar, en qualsevol moment, que elimini qualsevol enllaç al Lloc web, després de la qual cosa haurà de procedir immediatament a la seva eliminació www.coloniarusinol.com no pot controlar la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres llocs web que tinguin establerts enllaços amb destinació al Lloc web.

En conseqüència, www.coloniarusinol.com no assumeix cap mena de responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a tals llocs web.

 1. COOKIES

www.coloniarusinol.com es reserva el dret d’utilitzar la tecnologia “cookie” en el Lloc web, a fi de reconèixer-lo com a Usuari freqüent i personalitzar l’ús que realitzi del Lloc web mitjançant la preselecció del seu idioma, o continguts més desitjats o específics. Les “cookies” utilitzades pel Lloc web, o el tercer que actuï en el seu nom, s’associen únicament amb un usuari anònim i el seu ordinador, i no proporcionen per sí les dades personals de l’usuari.

Les cookies utilitzades són les que segueixen: Cookies pròpies, Google Analytics, Google Adwords.

Les cookies són fitxers enviats a un navegador per mitjà d’un servidor Web per a registrar la navegació de l’Usuari en el Lloc web, quan l’Usuari permeti la seva recepció. Al seu torn podrà eliminar les “cookies” per a això haurà de consultar les instruccions d’ús del seu navegador.

Gràcies a les cookies, resulta possible que www.coloniarusinol.com reconegui el navegador de l’ordinador utilitzat per l’Usuari amb la finalitat de facilitar continguts i oferir les preferències de navegació o publicitàries que l’Usuari, als perfils demogràfics dels Usuaris així com per a mesurar les visites i paràmetres del trànsit, controlar el progrés i nombre d’entrades.

Pot llevar o bloquejar les cookies utilitzant les opcions del seu navegador, però en alguns casos, això pot afectar la seva capacitat d’utilitzar www.coloniarusinol.com Podrà consultar més informació general sobre COOKIES en el nostre apartat de POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES.

 1. RESPONSABILITATS

www.coloniarusinol.com no garanteix l’accés continuat, ni la correcta visualització, descàrrega o utilitat dels elements i informacions contingudes en les pàgines de www.coloniarusinol.com , que poden veure’s impedits, dificultats o interromputs per factors o circumstàncies que estan fora del seu control.

www.coloniarusinol.com no es fa responsable de les decisions que poguessin adoptar-se com a conseqüència de l’accés als continguts o informacions ofertes.

www.coloniarusinol.com podrà interrompre el servei o resoldre de manera immediata la relació amb l’Usuari si detecta un ús del seu Lloc web o de qualsevol dels serveis oferts en el mateix so contraris a les presents Condicions Generals d’Ús.

No es fa responsable per danys, perjudicis, pèrdues, reclamacions o despeses derivades de l’ús del Lloc web. Únicament serà responsable d’eliminar, al més aviat possible, els continguts que puguin generar tals perjudicis, sempre que així es notifiqui. Especialment no serà responsable dels perjudicis que es poguessin derivar, entre altres, de:

(I)              Interferències, interrupcions, fallades, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament del sistema electrònic, motivades per deficiències, sobrecàrregues i errors en les línies i xarxes de telecomunicacions, o per qualsevol altra causa aliena al control www.coloniarusinol.com

(II)             Intromissions il·legítimes mitjançant l’ús de programes malignes de qualsevol tipus i a través de qualsevol mitjà de comunicació, tals com virus informàtics o qualssevol altres.

(III)            Abús indegut o inadequat del Lloc web.

(IV)           Errors de seguretat o navegació produïts per un mal funcionament del navegador o per l’ús de versions no actualitzades d’aquest. Els administradors de www.coloniarusinol.com es reserven el dret de retirar, totalment o parcialment, qualsevol contingut o informació present en el Lloc web.

(V)            www.coloniarusinol.com exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que poguessin deure’s a la mala utilització dels serveis de lliure disposició i ús per part dels Usuaris del Lloc web.

Així mateix, www.coloniarusinol.com queda exonerat de qualsevol responsabilitat pel contingut i informacions que puguin ser rebudes com a conseqüència dels formularis de recollida de dades, estant els mateixos únicament per a la prestació dels serveis de consultes i dubtes. D’altra banda, en cas de causar danys i perjudicis per un ús il·lícit o incorrecte d’aquests serveis, podrà ser l’usuari reclamat per www.coloniarusinol.com dels danys o perjudicis causats.

Vostè defensarà, indemnitzarà i mantindrà al www.coloniarusinol.com indemne enfront de qualssevol danys i perjudicis que es derivin de reclamacions, accions o demandes de tercers com a conseqüència del seu accés o ús del Lloc web. Així mateix, vostè s’obliga a indemnitzar al www.coloniarusinol.com enfront de qualssevol danys i perjudicis, que es derivin de l’ús per la seva part de “robots”, “spiders”, “crawlers” o eines similars empleades amb la finalitat de recaptar o extreure dades o de qualsevol altra actuació per la seva part que imposi una càrrega desraonada sobre el funcionament del Lloc web.

 1. PROTECCIÓ DE DADES

Per a utilitzar alguns dels Serveis, els Usuaris han de proporcionar prèviament certes dades de caràcter personal. Per a això CAU FALUGA S.L.tractarà de forma automatitzada les dades personals d’acord i en compliment amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades. Per a això, l’Usuari pot accedir a la política seguida en el tractament de les dades personals, així com l’establiment de les finalitats prèviament establertes, al que es disposa en les condicions definides en la Política de Privacitat i Protecció de Dades que presenta el Lloc web.

Sempre podrà exercir els seus drets que li assisteixen per llei d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, a més del dret limitació i a la portabilitat d’una forma gratuïta. Per a això, cal que vostè mateix o a través de persona legalment autoritzada aporti els següents documents al Responsable de Fitxer amb les dades necessàries:

– Fotocopia DNI

– Identificació i representació suficient.

– Explicació i objecte de la reclamació.

– Domicili per a enviament de comunicacions, o correu electrònic, per a posar-nos en contacte amb vostè al més aviat possible.

 1. CODI DE CONDUCTA

Principis generals.

www.coloniarusinol.com es compromet al fet que contingut dels serveis oferts no deuran:

1 – Induir o promoure discriminació sexual, racial o religiosa o qualsevol altra vulneració dels drets fonamentals i de les llibertats públiques reconegudes per la Constitució Espanyola i la resta de l’ordenament jurídic.

2 – Induir o incitar a actuar de forma il·legal.

3 – Portar a conclusions errònies a conseqüència de la seva inexactitud, ambigüitat, exageració, omissió o similars.

4 – Induir a un estat inacceptable d’ansietat o temor, o a aprofitar-se o explotar l’estat de necessitat econòmica, laboral o personal de l’usuari.

5 – Induir o incitar a qualsevol persona a involucrar-se en pràctiques perilloses de risc, o que atemptin contra la salut o l’equilibri psíquic.

6 – Infringir les normes legals o reglamentàries sobre el secret de les comunicacions, propietat intel·lectual, dret a l’honor i a la intimitat personal o familiar, o qualsevol altra disposició aplicable a la naturalesa del servei.

7 – Contenir informació falsa o caduca.

8 – Els serveis que incorporin sol·licitud d’informació personal o dades de caràcter personal, incloent-hi nom, domicili o altres dades, tenint aquesta consideració el número de telèfon fix o mòbil, hauran de ser adequats, pertinents i no excessius en relació amb la finalitat per a la qual es recaptin.

 1. DURADA I ACABAMENT

La prestació del servei del present Lloc web i els altres serveis tenen en principi una durada indefinida. No obstant això,www.coloniarusinol.com podrà donar per acabada o suspendre qualsevol dels serveis del portal. Quan sigui això possible, www.coloniarusinol.com anunciarà l’acabament o suspensió de la prestació del servei determinat.

 1. DECLARACIONS I GARANTIES

En general, els continguts i serveis oferts en el Lloc web tenen caràcter merament informatiu. Per tant, en oferir-los, www.coloniarusinol.com no atorga garantia ni cap declaració en relació amb els continguts i serveis oferts en el Lloc web, incloent, a títol enunciatiu, garanties de licitud, fiabilitat, utilitat, veracitat, exactitud, o comerciabilitat, excepte en la mesura en què per llei no puguin excloure’s tals declaracions i garanties

 1. FORÇA MAJOR

www.coloniarusinol.com no serà responsable en tot en cas d’impossibilitat de prestar servei, si aquesta es deu a interrupcions prolongades del subministrament elèctric, línies de telecomunicacions, conflictes socials, vagues, rebel·lió, explosions, inundacions, actes i omissions del Govern, i en general tots els supòsits de força major o de cas fortuït.

 1. RESOLUCIÓ DE CONTROVÈRSIES. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ

Les presents Condicions Generals, així com l’ús del Lloc web, es regiran per l’expressament per la legislació espanyola, en l’àmbit del dret internacional privat. Qualsevol controvèrsia serà resolta davant els Tribunals de Vic, tret que alguna llei o tractat internacional actuarà com a llei especial.

En el cas que qualsevol estipulació de les presents Condicions Generals resultés inexigible o nul·la en virtut de la legislació aplicable o com a conseqüència d’una resolució judicial o administrativa, aquesta inexigible o nul·litat no farà que les presents Condicions Generals resultin inexigibles o nul·les en el seu conjunt. En aquests casos, procedirà a la modificació o substitució d’aquesta estipulació per una altra que sigui vàlida i exigible i que, en la mesura que sigui possible, aconsegueixi l’objectiu i pretensió reflectits en l’estipulació original.