CONDICIONS GENERAL D’ÚS I AVISOS LEGALS DE VENDA ONLINE

CONDICIONS GENERALS D’ÚS I AVISOS LEGALS CAU FALUGA S.L.

El lloc www.coloniarusinol.com (en endavant, el “Lloc Web”) és propietat de CAU FALUGA S.L. en endavant Responsable del Tractament.

RESPONBLE DEL TRACTAMENT: CAU FALUGA S.L. B65441230, Carretera de Manlleu a La Gleva, km 21 08560 Manlleu (Barcelona). E-mail: hola@coloniarusinol.com

Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona en el Tom 42216, Foli 10, Fulla B 404358, Inscripció 1

CAU FALUGA S.L. li dona la benvinguda i el convida a llegir atentament les Condicions Generals d’Ús d’aquest Lloc Web (en endavant “Condicions Generals d’Ús i Avisos legals” que descriuen els termes i condicions que seran aplicables a la seva navegació pel mateix, de conformitat amb que estableix la normativa espanyola d’aplicació. Atès que www.coloniarusinol.com podria modificar en el futur aquestes Condicions d’Ús, us recomanem que les visiteu periòdicament per estar degudament informat dels canvis realitzats.

Amb l’ànim que el lloc web s’ajusti als criteris de transparència, claredat i senzillesa recomana a l’Usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre les Condicions Generals d’Ús pugui solucionar contactant amb www.coloniarusinol.com a través de l’adreça de correu electrònic: hola@coloniarusinol.com

1. OBJECTE

www.coloniarusinol.com subministra el contingut i els serveis que estan disponibles al lloc web, amb subjecció a les presents Condicions Generals d’Ús, així com la política sobre el tractament de dades personals (en endavant “Informació bàsica sobre protecció de dades”). L’accés a aquest lloc web o la seva utilització en qualsevol forma li atorga la qualificació d’usuari i implica l’acceptació sense reserves de totes i cadascuna de les presents Condicions d’Ús, reservant www.coloniarusinol.com el dret a modificar-los en qualsevol moment. En conseqüència, serà responsabilitat de qualsevol usuari l’atenta lectura de les Condicions Generals d’Úsvigent en cadascuna de les ocasions que accedeixi a aquest lloc web, de manera que, si aquest no està d’acord amb qualsevol dels mateixos aquí disposats, haurà abstenir respecte a l’ús de el present Lloc Web.

Així mateix, queda advertit que, de vegades es podran establir condicions particulars per a la utilització en el lloc Web de continguts i / o serveis específics, la utilització d’aquests continguts o serveis implicarà l’acceptació de les condicions particulars en ells especificades.

És important, tenint en compte la recent normativa europea en Protecció de Dades REGLAMENT UE 2016/679 de Parlament i de el Consell Europeu que intenta preservar la confidencialitat i seguretat de les seves dades personals, Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades Personals i garantia dels drets digitals, Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries, que llegeixi en aquesta o altres pàgines web on vostè deixi les seves dades la Informació Bàsica.

Idioma i interpretació del contracte

L’idioma aplicable a aquesta política de privacitat és l’espanyol. Per tant, en cas que hi hagués alguna contradicció en alguna de les versions facilitades en altres idiomes, prevaldrà la versió en espanyol. Quant al que a la interpretació dels contractes es refereix, s’atendrà específicament als arts. 1281 i s. s. de el Codi Civil Espanyol.

També ha de saber, que el fet de deixar les seves dades no atribueix, ni confirma, ni anul·la, ni legitima, ni perfecciona cap vincle contractual amb la nostra empresa, sense el previ pagament dels serveis que vulgui contractar.

Aquest és contracte celebrat a distància, per la qual cosa s’atendrà a les disposicions generals de la llei de consumidors i usuaris.

2. SERVEIS

Accés a la Web

El simple accés a el Lloc Web és gratuït excepte pel que fa a el cost de la connexió a través de la xarxa de telecomunicacions subministrada pel proveïdor d’accés contractat per l’Usuari.

En tot cas, s’exigirà que l’Usuari accepti les presents Condicions Generals, així com la Política de Privadesa i la Política de Cookies.

Necessitat de Registre

L’utilització de determinats serveis i continguts podrà estar condicionada a l’Registre previ de l’Usuari. En el formulari se li demanarà el seu nom o correu electrònic i una contrasenya, un número de mòbil per contactar amb vostè, i haurà d’acceptar les condicions d’ús de la nostra pàg. web, així com la Política de Privadesa d’aquesta.

Les dades introduïdes per l’Usuari hauran de ser exactes, actuals i veraces. L’Usuari registrat serà responsable en tot moment de la custòdia de la seva contrasenya, assumint en conseqüència qualsevol dany i perjudici que poguessin derivar-se del seu ús indegut, així com de la cessió, revelació o pèrdua d’aquest. A aquests efectes, l’accés a àrees restringides i / o l’ús dels serveis i continguts realitzat sota la contrasenya d’un usuari registrat es reputaran realitzats per aquest usuari registrat, qui respondrà en tot cas d’aquest accés i ús.

Disponibilitat dels Serveis

Vostè podrà comprar i reservar els serveis que apareixen a la nostra pàgina www.coloniarusinol.com, però abans haurà de deixar les seves dades i sol·licitar entre els serveis oferts: experiències, esdeveniments, espectacles, exposicions, aperitiu- concert que vostè hagi escollit.

Podrem posar-nos en contacte amb vostè per a millor especificar i atendre les seves compres o reserves. La nostra experiència en el sector avala la qualitat de tots els nostres serveis perquè el nostre client quedi totalment satisfet. L’acte de deixar el seu contacte i notes no perfecciona cap contracte amb la nostra empresa, si abans no ha seleccionat el servei, ha emplenat les dades a la passarel·la de pagament amb targeta i li hem enviat la confirmació al correu que vostè ens ha explicitat.

Selecció dels Serveis per l’Usuari

Tot usuari registrat pot contractar a través del Lloc Web la compra en línia d’entrades per assistir a les diferents experiències com esdeveniments, espectacles, exposicions, aperitiu-concert.

Com es podran realitzar la compra d’entrades?

En l’apartat Esdeveniments (botiga) de www.colonirusinol.com li apareixerà un calendari amb les dates i esdeveniments, podrà triar el dia, l’esdeveniment i el seient dins dels espais on se celebraran els actes, en què apareixeran els preus. Tota l’organització estarà pensada per observar la normativa sanitària corresponent en cada moment.

El procés de compra es basa en un sistema en línia, a la qual l’Usuari pot afegir el número d’entrades que desitgi adquirir o en el seu lloc assignació de seients (en color blau li apareixeran els seients que estan lliures i per tant susceptibles de ser reservats i comprats. podrà afegir els seients que vulgui reservar a la cistella, finalment podrà dirigir-se a la cistella per veure els seients reservats i el total import.)

Haurà d’omplir les dades dels assistents, tenint en compte les mesures de seguretat de covid19 perquè puguem posar-nos en contacte amb vostè. Per a qualsevol dubte, hi tindràs el nostre tel. de contacte i correu electrònic.

Si vol tancar definitivament la seva compra, haurà d’anar a CAIXA, i a través d’una passarel·la de pagament podrà pagar amb targeta de crèdit. Un cop tramitat el pagament correctament, es tramitarà la comanda de forma automàtica, confirmant en pantalla la informació de la comanda i enviant un correu electrònic a l’Usuari confirmant l’operació. Els preus de les entrades estaran en euros i portaran l’impost sobre el valor afegit inclòs.

Confirmació de la recepció de l’acceptació

Un cop finalitzat el procés de compra, l’usuari rebrà, a l’adreça de correu electrònic designada en el formulari de facturació, una comunicació especificant les característiques de l’esdeveniment: preu, data de contractació, nombre de comanda, fila i seient, i altres dades que vam crear poden ser del seu interès per a una millor fluïdesa en l’organització i poder garantir-li una experiència inoblidable.

L’Usuari podrà sol·licitar en qualsevol moment, de forma gratuïta, una còpia de les condicions generals aplicables en cada moment a través de la pàgina web.

Per a la prova d’acceptació i perfecció de l’contracte celebrats amb la nostra empresa ens atendrem als arts. 23 i 24 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic.

Acceptació de les Condicions d’ús

• Ens reservem el dret de restringir l’accés de sol·licitud i tots els serveis, si ha estat o tenim motius raonables per creure que ha estat condemnat per un delicte que impliqui depravació moral o qualsevol delicte previst en el Codi Penal Espanyol i la normativa comunitària de l’EU.

• Està d’acord en utilitzar la nostra aplicació i serveis:

• Els nostres serveis estan dissenyats per complir amb les lleis d’Espanya i / o els reglaments europeus que regeixen la normativa comunitària de la EU i estan dirigides als usuaris d’Espanya. No obstant això, els nostres serveis poden estar disponibles en jurisdiccions fora d’Espanya a la nostra discreció.

• Si té accés als nostres serveis des de llocs fora d’Espanya, vol dir que accepta i reconeix que ho fa sota el seu propi risc i vostè és l’únic responsable de compliment de les lleis locals aplicables. No assumirem responsabilitat per qualsevol pèrdua o dany que sorgeixi del seu ús dels nostres serveis.

• Ha de garantir que tota la informació proporcionada per vostè durant el registre i durant l’ús de l’aplicació és veritable, actualitzada, completa i exacta i que, en cas de canvi d’informació en qualsevol moment durant l’ús de l’aplicació, haurà d’actualitzar el seu informació per assegurar que segueixi sent veraç, actualitzada, completa i precisa en tot moment.

• Vostè accepta que podem, subjecte a la política de privacitat, tenir accés, conservar, transferir i divulgar la seva informació personal i la documentació la policia o per a qualsevol part privada per una ordre sota la llei en vigor com per exemple entre altres: fer complir i complir amb processos legals i / o la llei aplicable; complir aquestes Condicions de servei; respondre a les seves sol·licituds de servei a el client; o protegir els drets, propietat o seguretat personal en el regne d’Espanya com a estat dins de la Unió Europea.

• Regularment fem canvis en la nostra aplicació i aspectes diversos de prova dels nostres serveis incloent la interfície d’usuari, funcions de promoció i disponibilitat de les funcions. Vostè accepta i reconeix que l’aplicació pot contenir eines que ens permetin dur a terme aquestes proves.

• Accepta que tenim el dret de suspendre l’accés a l’usuari als serveis en qualsevol moment i quan les condicions meteorològiques, sinistres, actes terroristes, o quan per prescripció legal o sanitària ho aconsellin. Per a això, s’han d’arbitrar sistemes per poder canviar les dates o tornar les quantitats per vostè abobadas.

• En cas, que fets imprevisibles aliens a l’organització, ens atendrem a la clàusula rebus sic standibus, i no ens responsabilitzem de les despeses i indemnitzacions que s’hagin produït per fets fortuïts i imprevisibles.

Preu dels Serveis

Els preus dels productes són els indicats en la descripció que se’ls adjunta. Tots els preus indicats en la descripció de producte s’expressen en la moneda Euro (€) i inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (I.V.A.)

Forma de pagament

La compra de serveis a través de la Passarel·la de permet les següents formes de pagament:

 • Pagament amb targeta de dèbit o crèdit (VISA, MASTERCARD i AMERICAN EXPRESS) a través d’un TPV virtual.

Per utilitzar la targeta de crèdit a través d’un TPV virtual, el comprador ha d’omplir un formulari indicant el nom de l’propietari de la targeta, tipus de targeta, data de caducitat de la targeta i codi de seguretat.

CAU FALUGA S.L. està adscrita a la passarel·la de pagament de BANC DE SABADELL. CAU FALUGA S.L.no té accés a les dades bancàries vinculats als mitjans de pagament i no coneix ni registra aquestes dades durant l’operació de pagament.

Dret de desistiment.

El comprador disposarà en tot cas d’un termini de catorze dies naturals després de la compra de les entrades per exercitar el seu dret de desistiment sense haver de justificar Raons o tenir sancions, i se li tornarà l’import abonat. Si el desistiment es produeix en els 7 dies anteriors a l’esdeveniment no donarà dret a devolucions, encara que podrà canviar per altres esdeveniments similars, si n’hi ha.

El comprador haurà de manifestar la seva intenció de desistir dins el termini indicat a través de la zona de contacte, deixant les seves dades de contacte i un número de compte per poder transferir-li l’import pagat abans de 14 dies des de la realització de la compra.

L’Usuari podrà remetre un correu electrònic a l’adreça hola@coloniarusinol.com incloent el seu nom i adreça, així com el número de la seva tiquet. També podrà contactar de forma telefònica per tal d’agilitzar el procés de devolució dels imports corresponents.

Rebudes les dades sobre les quals recau el desistiment i verificat el seu correcte estat, CAU FALUGA S.L. tornarà a l’Usuari les sumes abonades en un termini màxim de 14 dies naturals. CAU FALUGA S.L. reemborsarà les sumes abonades per l’Usuari sense retenció de despeses.

El dret a l’desistiment serà en virtut del que prescriu l’art 71 de Reial Decret Legislatiu 1/2007 de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries. Correspon a l’consumidor i usuari provar que ha exercitat el seu dret de desistiment d’acord amb l’art.72 de l’esmentada llei.

Devolucions i desistiment

No seran acceptades les devolucions en els casos següents:

 • Entrades comprades dins 7 dies anteriors a l’esdeveniment.
 • No s’acceptaran canvis de seients i files dins dels 7 dies anteriors.
 • La càrrega de la prova de l’exercici de el dret de desistiment recaurà en el consumidor i usuari.
 • L’exercici de el dret de desistiment extingeix les obligacions de les parts d’executar el contracte a distància o celebrat fora de l’establiment.
 • Quan l’usuari no compleixi amb les normes establertes per l’organització, insulti, creu baralles contra el personal o altres usuaris. En tot moment, l’usuari haurà d’atendre les consignes de l’organització i dels membres de la seguretat privada en el cas que l’esdeveniment ho requereixi.
 • Quan arran de l’anterior, l’organització o els sistemes de seguretat privada hagin de desallotjar l’usuari o usuaris per les raons esmentades.
 • Es podrà desallotjar tots els usuaris que no compleixin amb les normes de seguretat contra la COVID 19 establertes per les autoritats sanitàries corresponents

Assistència als esdeveniments i normes sobre COVID 19

Amb la finalitat de garantir, la seguretat i la salut tots els usuaris i treballadors quan acudeixi als esdeveniments segons, i de protegir els interessos vitals de les persones interessades, emparat en els art 6.1, art. 6 lletra d) i art 9.2 lletra h) de l’Reglament UE 679/2016; que ens permeti complir amb el deure de posar en coneixement de les autoritats sanitàries fets, dades o circumstàncies que puguin constituir un risc o perill greu per a la salut de la població, segons art. 9 i 33 de la Llei 33/2011, de 4 d’octubre, General de Salut Pública, li demanem, descrigui amb exactitud les seves dolències, perquè puguin ser tractades de forma adequada per les autoritats sanitàries competents.

És important que ens informi que:

 • No presenta simptomatologia compatible amb Covidi-19 (febre, tos, dificultat respiratòria, malestar, diarrea …) o amb qualsevol altre quadre infecciós.
 • No ha estat positiu / a de Covid-19 ni he conviscut amb persones que siguin o hagin estat positives, en els últims 10 dies.
 • Que intentarà guardar les distàncies de seguretat de 1.5 mts, portar mascareta i rentat les mans amb gel hidroalcohòlic.
 • Que procurarà tenir realitzada prova d’antígens o PCRs recentment.
 • Que ha llegit els protocols de prevenció, higiene i seguretat disposats, i accepto complir responsablement en la seva totalitat les pautes que hi figuren. Accepta, igualment, que en cas d’incompliment d’alguna d’elles pugui ser exclòs / a de l’activitat i / o de la instal·lació.

3. PROPIETAT INDUSTRIAL I INTEL·LECTUAL

L’usuari reconeix i accepta que tots els continguts que es mostren en el lloc web i en especial, dissenys, textos, imatges, logos, icones, botons, programari, noms comercials, marques, o qualsevol dels signes susceptibles d’utilització industrial i / o comercial estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i totes les marques, noms comercials o signes distintius, tots els drets de propietat intel·lectual i industrial, sobre els continguts i / o qualsevol altre element inserit en la pàgina, són propietat exclusiva de a www. coloniarusinol.com i / o tercers, que tenen dret exclusiu d’utilitzar-los en el tràfic econòmic. Per tot això l’Usuari es compromet a no reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o qualsevol altra forma de comunicar públicament, transformar o modificar aquests continguts mantenint indemne a www.coloniarusinol.com de qualsevol reclamació que es derivi de l’incompliment d’aquestes obligacions . En cap cas l’accés a el lloc web implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió total ni parcial d’aquests drets, llevat que s’estableixi expressament el contrari. Les presents condicions generals d’ús d’aquest lloc web no confereixen a l’usuaris cap altre tipus de dret d’utilització, explotació, alteració, reproducció, distribució o comunicació pública del Lloc Web i / o dels seus continguts diferents dels aquí expressament previstos. Qualsevol altre ús o explotació de qualsevol dels drets estarà subjecte a la prèvia i expressa autorització específicament atorgada a aquest efecte per a www.coloniarusinol.com o el tercer titular dels drets afectats.

Els continguts, textos, fotografies, dissenys, logotips, imatges, programes d’ordinador, codis font i, en general, qualsevol creació intel·lectual existent en aquest lloc, així com el propi lloc en conjunt, com a obra artística multimèdia, estan protegits com a drets d’autor per la legislació en matèria de propietat intel·lectual www.coloniarusinol.com botons de navegació, el codi HTML, els textos, imatges, textures, gràfics i qualsevol altre contingut del Lloc Web o, en qualsevol cas, disposa de la corresponent autorització per a la utilització d’aquests elements. El contingut disposa al lloc web no podrà ser reproduït ni en tot ni en part, ni transmès, ni registrat per cap sistema de recuperació d’informació, en cap forma ni en cap mitjà, llevat que es compti amb l’autorització prèvia, per escrit, de l’esmentada Entitat.

Així mateix, queda prohibit suprimir, eludir o manipular el “copyright” així com els dispositius tècnics de protecció, o qualsevol mecanisme d’informació que poguessin contenir els continguts. L’Usuari d’aquest lloc web es compromet a respectar els drets enunciats ia evitar qualsevol actuació que pogués perjudicar-los, reservant-se en tot cas a www.coloniarusinol.com l’exercici de quants mitjans o accions legals li corresponguin en defensa dels seus legítims drets de propietat intel·lectual i industrial.

4. OBLIGACIONS I RESPONSABILITATS DE L’USUARI DEL LLOC WEB

L’Usuari es compromet a:

a) Fer un ús adequat i lícit del Lloc Web, així com dels continguts i serveis, de conformitat amb: (I) la legislació aplicable en cada moment; (II) les Condicions Generals del Lloc Web; (III) la moral i bons costums generalment acceptats i (IV) l’ordre públic.

b) Proveir-se de tots els mitjans i requeriments tècnics que calguin per accedir a la Web.

c) Facilitar informació veraç a l’emplenar amb les seves dades de caràcter personal els formularis continguts en el Lloc Web i a mantenir-les actualitzades en tot moment de forma que respongui, en cada moment, a la situació real de l’Usuari. L’Usuari serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que causi a www.coloniarusinol.com o a tercers per la informació que faciliti.

No obstant això, el que estableix l’apartat anterior l’Usuari haurà així mateix abstenir de:

a) Fer un ús no autoritzat o fraudulent del Lloc Web i / o dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquestes Condicions Generals d’Ús, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels serveis o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic.

b) Accedir o intentar accedir a recursos o àrees restringides del Lloc Web, sense complir les condicions exigides per a aquest accés.

c) Provocar danys en els sistemes físics o lògics del Lloc Web, dels seus proveïdors o de tercers.

d) Introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys en els sistemes físics o lògics de www.coloniarusinol.com dels seus proveïdors o de tercers.

e) Intentar accedir, utilitzar i / o manipular les dades de www.coloniarusinol.com tercers proveïdors i altres usuaris.

f) Reproduir o copiar, distribuir, permetre l’accés de el públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l’autorització de l’titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.

g) Suprimir, amagar o manipular les notes sobre drets de propietat intel·lectual o industrial i altres dades identificatives dels drets de www.coloniarusinol.com o de tercers incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d’informació que puguin inserir-se en els continguts.

h) Obtenir i intentar obtenir els continguts utilitzant mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s’hagin posat a la seva disposició a aquest efecte o s’hagin indicat expressament en les pàgines web on es trobin els continguts o, en general , dels que s’utilitzin habitualment a Internet per no comportar un risc de dany o inutilització del Lloc Web i / o dels continguts.

i) En particular, ia títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de tercers informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i / o imatge, fotografies, enregistraments, programari i, en general, qualsevol classe de material que:

(I) De totes maneres, sigui contrari, menyspreï o atempti contra els drets fonamentals i les llibertats públiques reconegudes constitucionalment, en els tractats internacionals i en la resta de la legislació vigent.

(II) Indueixi, inciti o promogui actuacions delictives, denigrants, difamatòries, violentes o, en general, contràries a la llei, a la moral, als bons costums generalment acceptats oa l’ordre públic.

(III) Indueixi, inciti o promogui actuacions, actituds o pensaments discriminatoris per raó de sexe, raça, religió, creences, edat o condició.

(IV) Incorpori, posi a disposició o permeti accedir a productes, elements, missatges i / o serveis delictius, violents, ofensius, nocius, degradants o, en general, contraris a la llei, a la moral i als bons costums generalment acceptats o a l’ordre públic.

(V) Indueixi o pugui induir a un estat inacceptable d’ansietat o temor.

(VI) Indueixi o inciti a involucrar-se en pràctiques perilloses, de risc o nocives per a la salut i l’equilibri psíquic.

(VII) Es troba protegit per la legislació en matèria de protecció intel·lectual o industrial pertanyent a www.coloniarusinol.com o a tercers sense que hagi estat autoritzat l’ús que es pretengui realitzar.

(VIII) Sigui contrari a l’honor, a la intimitat personal i familiar oa la pròpia imatge de les persones.

(IX) Constitueixi qualsevol tipus de publicitat.

(X) Inclogui qualsevol tipus de virus o programa que impedeixi el normal funcionament del Lloc Web.

Si per accedir a alguns dels serveis i / o continguts del Lloc Web, se li proporcionés una contrasenya, s’obliga a usar-la de manera diligent, mantenint en tot moment en secret. En conseqüència, serà responsable de la seva adequada custòdia i confidencialitat i es compromet a no cedir-la a tercers, de manera temporal o permanent, ni a permetre l’accés als esmentats serveis i / o continguts per part de persones alienes. Igualment, s’obliga a notificar a www.coloniarusinol.com qualsevol fet que pugui suposar un ús indegut de la seva contrasenya, com, a títol enunciatiu, el seu robatori, pèrdua o l’accés no autoritzat, per tal de procedir a la seva immediata cancel·lació. En conseqüència, mentre no efectuï la notificació anterior a www.coloniarusinol.com quedarà eximit de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de l’ús indegut de la seva contrasenya, serà responsabilitat de qualsevol utilització il·lícita dels continguts i / o serveis del Lloc Web per qualsevol tercer il·legítim.

Si de manera negligent o dolosa incomplís qualsevol de les obligacions establertes en les presents Condicions Generals d’Ús, respondrà per tots els danys i perjudicis que d’aquest incompliment puguin derivar per www.coloniarusinol.com

5. HIPERVINCLES

L’usuari s’obliga a no reproduir de cap manera, ni tan sols mitjançant hiperenllaç o hipervincle, el Lloc Web www.coloniarusinol.com així com cap dels seus continguts, excepte autorització expressa i per escrit. El lloc web de www.coloniarusinol.com normalment no inclou enllaços a altres llocs web gestionats per tercers, però si ho fes i per tal de facilitar l’accés de l’Usuari a la informació d’entitats col·laboradores i / o patrocinadores www.coloniarusinol.com no es responsabilitza de l’contingut de aquests llocs web, ni se situa en una posició de garant ni / o de part ofertant dels serveis i / o informació que es puguin oferir a tercers a través dels enllaços de tercers.

Es concedeix a l’usuari un dret limitat, revocable i no exclusiu a crear enllaços a la pàgina principal del Lloc Web exclusivament per a ús privat i no comercial. Els llocs web que incloguin enllaç al nostre lloc web (i) no podran donar a entendre que www.coloniarusinol.com recomana aquest lloc web o els seus serveis o productes; (Ii) no podran falsejar la seva relació amb www.coloniarusinol.com ni afirmar que www.coloniarusinol.com ha autoritzat aquest enllaç, ni incloure marques, denominacions, noms comercials, logotips o altres signes distintius de www.coloniarusinol.com; (Iii) no podran incloure continguts que puguin considerar de mal gust, obscens, ofensius, controvertits, que incitin a la violència o la discriminació per raó de sexe, raça o religió, contraris a l’ordre públic o il·lícits; (Iv) no podran enllaçar a cap pàgina del Lloc Web diferent de la pàgina principal; (V) ha d’enllaçar amb la pròpia direcció del Lloc Web, sense permetre que el lloc web que realitzi l’enllaç reprodueixi el lloc web com a part del seu web o dins d’un dels seus “frames” o crear un “browser” sobre qualsevol de les pàgines del Lloc Web. www.coloniarusinol.com podrà sol·licitar, en qualsevol moment, que elimini qualsevol enllaç a el Lloc Web, després de la qual cosa haurà de procedir immediatament a la seva eliminació www.coloniarusinol.com no pot controlar la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres llocs web que tinguin establerts enllaços amb destinació a el Lloc web.

En conseqüència, www.coloniarusinol.com no assumeix cap tipus de responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a aquests llocs web.

6. COOKIES

www.coloniarusinol.com es reserva el dret d’utilitzar la tecnologia “galeta” al lloc web, per tal de reconèixer-lo com usuari freqüent i personalitzar l’ús que faci del Lloc web mitjançant la preselecció del seu idioma, o continguts més desitjats o específics . Les “cookies” utilitzades pel lloc web, o el tercer que actuï en nom seu, s’associen únicament amb un usuari anònim i el seu ordinador, i no proporcionen per si les dades personals de l’usuari.

Les galetes utilitzades són les segueixen: Galetes pròpies, Google Analytics, Google Adwords.

Les galetes són fitxers enviats a un navegador per mitjà d’un servidor web per registrar la navegació de l’Usuari en el Lloc Web, quan l’Usuari permeti la seva recepció. Al seu torn podrà eliminar les “cookies” per a això haurà de consultar les instruccions d’ús del seu navegador.

Gràcies a les cookies, resulta possible que www.coloniarusinol.com reconegui el navegador de l’ordinador utilitzat per l’Usuari amb la finalitat de facilitar continguts i oferir les preferències de navegació o publicitàries que l’usuari, als perfils demogràfics dels usuaris, així com per mesurar les visites i paràmetres de l’trànsit, controlar el progrés i nombre d’entrades.

Pot treure o bloquejar les cookies utilitzant les opcions del seu navegador, però en alguns casos, això pot afectar la seva capacitat d’utilitzar www.coloniarusinol.com. Podrà consultar més informació general sobre COOKIES al nostre apartat de POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES.

7. RESPONSABILITATS

www.coloniarusinol.com no garanteix l’accés continuat, ni la correcta visualització, descàrrega o utilitat dels elements i informacions contingudes en les pàgines de www.coloniarusinol.com, que es poden veure impedits, dificultats o interromputs per factors o circumstàncies que estan fora del seu control.

www.coloniarusinol.com no es fa responsable de les decisions que puguin adoptar com a conseqüència de l’accés als continguts o informacions ofertes.

www.coloniarusinol.com podrà interrompre el servei o resoldre de manera immediata la relació amb l’Usuari si detecta un ús del seu lloc web o de qualsevol dels serveis oferts en el mateix són contraris a aquestes Condicions Generals d’Ús.

No es fa responsable per danys, perjudicis, pèrdues, reclamacions o despeses derivades de l’ús del Lloc Web. Únicament serà responsable d’eliminar, com més aviat millor, els continguts que puguin generar aquests perjudicis, sempre que així es notifiqui. Especialment no serà responsable dels perjudicis que es poguessin derivar, entre altres, de:

(I) Interferències, interrupcions, fallades, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament de sistema electrònic, motivades per deficiències, sobrecàrregues i errors en les línies i xarxes de telecomunicacions, o per qualsevol altra causa aliena a l’control www.coloniarusinol.com

(II) Intromissions il·legítimes mitjançant l’ús de programes malignes de qualsevol tipus ia través de qualsevol mitjà de comunicació, com ara virus informàtics o qualssevol altres.

(III) Abús indegut o inadequat del Lloc Web.

(IV) Errors de seguretat o navegació produïts per un mal funcionament de el navegador o per l’ús de versions no actualitzades d’aquest. Els administradors de www.coloniarusinol.com es reserven el dret de retirar, totalment o parcialment, qualsevol contingut o informació present en el Lloc Web.

(V) www.coloniarusinol.com exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin deure a la mala utilització dels serveis de lliure disposició i ús per part dels Usuaris del Lloc Web.

Així mateix, www.coloniarusinol.com queda exonerat de qualsevol responsabilitat pel contingut i informacions que puguin ser rebudes com a conseqüència dels formularis de recollida de dades, estant els mateixos únicament per a la prestació dels serveis de consultes i dubtes. D’altra banda, en cas de causar danys i perjudicis per un ús il·lícit o incorrecte d’aquests serveis, pot ser l’usuari reclamat per www.coloniarusinol.com dels danys o perjudicis causats.

Vostè defensarà, indemnitzarà i mantindrà a www.coloniarusinol.com indemne davant de qualsevol dany i perjudicis que es derivin de reclamacions, accions o demandes de tercers com a conseqüència del seu accés o ús del Lloc Web. Així mateix, vostè s’obliga a indemnitzar el www.coloniarusinol.com davant de qualsevol dany i perjudicis, que es derivin de l’ús per la seva part de “robots”, “spiders”, “crawlers” o eines similars emprades per tal de demanar o extreure dades o de qualsevol altra actuació per part seva que imposi una càrrega irraonable sobre el funcionament del Lloc Web.

8. PROTECCIÓ DE DADES

Per utilitzar alguns dels Serveis, els Usuaris han de proporcionar prèviament certes dades de caràcter personal. L’empresa tractarà de forma automatitzada les dades personals d’acord i en compliment amb el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa a l’ tractament de dades personals ia la lliure circulació d’aquestes dades. Per això, l’Usuari pot accedir a la política seguida en el tractament de les dades personals, així com l’establiment de les finalitats prèviament establertes, al que disposen les condicions definides en la Política de Privadesa i Protecció de Dades que presenta el lloc web.

Sempre podrà exercir els seus drets que té per llei d’accés, rectificació, supressió i oposició, a més del dret limitació i a la portabilitat d’una forma gratuïta. Per a això, cal que vostè mateix o mitjançant persona legalment autoritzada aporti els següents documents a el responsable de l’Tractament amb les dades necessàries:
– Fotocòpia DNI
– Identificació i representació suficient.
– Explicació i objecte de la reclamació.
– Domicili per a enviament de comunicacions, o correu electrònic, per posar-nos en contacte amb vostè al més aviat.

9. CODI DE CONDUCTA

Principis generals.

CAU FALUGA S.L. es compromet a que contingut dels serveis oferts no han de:

1 – Induir o promoure discriminació sexual, racial o religiosa o qualsevol altra vulneració dels drets fonamentals i de les llibertats públiques reconegudes per la Constitució Espanyola i la resta de l’ordenament jurídic.

2 – Induir o incitar a actuar de forma il·legal.

3 – Dur a conclusions errònies a conseqüència de la seva inexactitud, ambigüitat, exageració, omissió o similars.

4 – Induir a un estat inacceptable d’ansietat o temor, o a aprofitar o explotar l’estat de necessitat econòmica, laboral o personal de l’usuari que truca.

5 – Induir o incitar a qualsevol persona a involucrar-se en pràctiques perilloses de risc o que atemptin contra la salut o l’equilibri psíquic.

6 – Infringir les normes legals o reglamentàries sobre el secret de les comunicacions, propietat intel·lectual, dret a l’honor ia la intimitat personal o familiar, o qualsevol altra disposició aplicable a la naturalesa de l’servei.

7 – Contenir informació falsa o caduca.

8 – Els serveis que incorporin sol·licitud d’informació o dades de caràcter personal, incloent nom, domicili o altres dades, tenint aquesta consideració el número de telèfon fix o mòbil, han de ser adequades, pertinents i no excessives en relació amb la finalitat per a la que es recaptin.

10. DURADA I ACABAMENT

La prestació de servei de l’aquest lloc web i els altres serveis tenen en principi una durada indefinida. Això no obstant, www.coloniarusinol.com podrà donar per acabada o suspendre qualsevol dels serveis de l’portal. Quan sigui això possible, www.coloniarusinol.com anunciarà la terminació o suspensió de la prestació de l’servei determinat.

11. DECLARACIONS I GARANTIES

En general, els continguts i serveis oferts en el Lloc Web tenen caràcter merament informatiu. Per tant, a l’oferir-los, www.coloniarusinol.com no atorga garantia ni cap declaració en relació amb els continguts i serveis oferts en el Lloc Web, incloent, a títol enunciatiu, garanties de licitud, fiabilitat, utilitat, veracitat, exactitud, o comerciabilitat , excepte en la mesura en què per llei no puguin excloure aquestes declaracions i garanties

12. FORÇA MAJOR

www.coloniarusinol.com no serà responsable en tot en cas d’impossibilitat de prestar servei, si aquesta es deu a interrupcions prolongades de l’subministrament elèctric, línies de telecomunicacions, conflictes socials, vagues, revolta, explosions, inundacions, actes i omissions de Govern, i en general tots els supòsits de força major o de cas fortuït.

13. RESOLUCIÓ DE CONTROVÈRSIES. LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ.

Les presents Condicions Generals, així com l’ús del Lloc Web, es regiran per la expressament per la legislació espanyola, en l’àmbit de el dret internacional privat. Qualsevol controvèrsia serà resolta davant els tribunals de VIC, llevat que alguna llei o tractat internacional actuarà com a llei especial.

Els contractes celebrats per via electrònica en què intervingui com a part un consumidor es presumeix celebrats en el lloc en què aquest tingui la residència habitual.

Els contractes electrònics entre empresaris o professionals, en defecte de pacte entre les parts, es presumiran celebrats en el lloc en què estigui establert el prestador de serveis.

En el cas que qualsevol estipulació d’aquestes Condicions Generals resultés inexigible o nul en virtut de la legislació aplicable o com a conseqüència d’una resolució judicial o administrativa, aquesta inexigibilitat o nul·litat no farà que les presents Condicions Generals resultin inexigibles o nul·les en el seu conjunt . En aquests casos, procedirà a la modificació o substitució d’aquesta estipulació per una altra que sigui vàlida i exigible i que, en la mesura del possible, aconsegueixi l’objectiu i pretensió reflectits en la estipulació original.